Meer eigendommen onder project

  Ref. Type Opp. Oriëntatie Prijs
Verkocht 1314530 Assistentiewoning
Verkocht 1314531 Assistentiewoning Zuidoost
Klik voor meer info 1313860 Assistentiewoning € 200 000
Verkocht 1313889 Assistentiewoning
Verkocht 1314528 Assistentiewoning
Verkocht 1314529 Assistentiewoning

Project

Aarschotsesteenweg 146, 3111 Wezemaal

52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN

TE KOOP: 52 ASSISTENTIEWONINGEN. 

Reeds 90% verkocht. Nog beschikbaar:  4 appartementen zonder terras.
De appartementen zijn van alle comfort voorzien: vloerverwarming, zonnewering, videofoon, noodoproepsysteem, muggenhorren, enz...
 

Op de site van het woonzorgcentrum De Lelie in Wezemaal staan er 52 erkende assistentiewoningen.
In een assistentiewoning van residentie De Lelie woont u in een nieuw en comfortabel hedendaags appartement, maar zonder de zorgen die een huis met zich mee brengt. Een assistentiewoning biedt u alle gemoedsrust en hulp bij praktische beslommeringen. U blijft genieten van uw vrijheid en privacy en dit in een centraal gelegen en aangename omgeving.


Uw persoonlijke veiligheid wordt gewaarborgd door een noodoproepsysteem in alle ruimtes van uw woning, dat 24/24 en 7/7 in verbinding staat met het naastgelegen woonzorgcentrum De Lelie.


Elke assistentiewoning bestaat uit een woonkamer met volledig ingerichte keuken, een aangepaste badkamer met inloopdouche, een slaapkamer, een berging, en bijna allemaal hebben ze ook een terras. Met een E peil lager dan 60 zijn deze flats bovendien uitstekend geïsoleerd.


De assistentiewoningen zijn verspreid over 3 verdiepingen. U hebt eveneens de mogelijkheid een ondergrondse autostaanplaats bij te kopen. Verkoopprijs van een assitentiewoning vanaf 200.000 Euro. 
 

Het gebouw is uitgerust met 2 liften, en is er zo op voorzien dat alles bereikbaar is zonder dat u de trap moet nemen. Het ganse gebouw is rolstoeltoegankelijk. Gelijkvloers zijn er bovendien 2 polyvalente ruimtes ter beschikking van alle bewoners.
 

Bovenop het basisdienstenpakket kan u kiezen tussen een ruim aanbod aan servicepakketten, zodat u de bijkomende dienstverlening kan aanpassen aan wat u op dat moment nodig heeft. Daarmee kan u gerust zijn dat u alle hulp krijgt die u - nu of in de toekomst – nodig heeft, en dit alles op dezelfde site.
 

Een belangrijk voordeel van deze assistentiewoningen, is dat u bij aankoop geniet van 12% BTW en vrijstelling van onroerende voorheffing. Koopt u het als investering, dan haalt u een bruto rendement van een kleine 4%. 
 

Mail ons voor meer info (plannen, alle prijzen, nog beschikbare appartementen, enz...). U kan ons natuurlijk ook bellen op 013 444 008. 


Wim Persyn
Wim Persyn 0476 87 88 01 (Ref. WEZAS146)